|
سرخط اخبار:

.

.

۱۴۰۵-۰۷-۲۹

جوایز «جام دی» به برندگان بندرانزلی رسید*

IMG_5680

 

برندگان مسابقه همگانی پیش‌بینی جام جهانی ۲۰۲۶ با عنوان «جام دی»، با حضور در شعبه منطقه آزاد بندرانزلی بیمه دی، جوایز خود را از فاطمه عباسیان، مدیر این شعبه، دریافت کردند.

به گزارش  صدای پول از روابط عمومی بیمه دی در انزلی؛ رویداد «جام دی»، مسابقه همگانی پیش‌بینی نتایج جام جهانی ۲۰۲۶، فرصتی برای مشارکت علاقه‌مندان به فوتبال در برنامه‌ای رقابتی با محوریت این مسابقات فراهم کرد.

فاطمه عباسیان، مدیر شعبه منطقه آزاد بندرانزلی، در دیدار با برندگان، ضمن تبریک به آنان و قدردانی از مشارکت شرکت‌کنندگان، بر اهمیت تداوم برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.

🔹در پایان این دیدار، برگزیدگان با اشاره به تجربه حضور خود در «جام دی»، پیشنهاد کردند برگزاری مسابقات پیش‌بینی در دیگر رویدادهای ورزشی نیز در دستور کار قرار گیرد.

#کانال_اطلاع_رسانی_شرکت_بیمه_دی
@dayins24
#دریافت_نظرات
@prday24

برچسب‌ها

بیمه ما
بانک ملی
اقتصاد نوین
موسسه ملل
بانک سینا
توسعه صاردات
بیمه پارسیان
بانک صاردات
بانک توسعه تعاون
بانک ملل

اخبار مرتبط