کد خبر:2902
پ
فاقد تصویر شاخص

شرکت پرداخت نوین و دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند

   صدای پول: به منظور بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی داخلی و حمایت از طرح‌های دانش بنیان تفاهم‌نامه همکاری شرکت پرداخت نوین و دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در حاشیه همایش معرفی خدمات و محصولات جدید شرکت پرداخت نوین امضا شد. به گزارش صدای پول به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، هدف […]

 

 صدای پول: به منظور بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی داخلی و حمایت از طرح‌های دانش بنیان تفاهم‌نامه همکاری شرکت پرداخت نوین و دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در حاشیه همایش معرفی خدمات و محصولات جدید شرکت پرداخت نوین امضا شد.
به گزارش صدای پول به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، هدف این تفاهم‌نامه همکاری و ایجاد هم‌افزایی در توانایی طرفین در ارایه خدمات و اجرای پروژه‌های مشترک علمی و پژوهشی در زمینه مطالعه، تحقیق، طراحی، نمونه‌سازی و اجرای پروژه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در حوزه تجهیزات و خدمات بانکداری الکترونیکی می‌باشد.
کریم خمسه رئیس هیات مدیره شرکت پرداخت نوین در این مراسم بر لزوم حضور پر قدرت شرکت پرداخت نوین در بازار خدمات الکترونیک تاکید کرد و گفت: به همین منظور شرکت پرداخت نوین نسبت به توسعه زیرساخت‌های حوزه‌های کسب‌وکار آتی اقدام کرده است که از جمله این اقدامات استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌های داخلی بوده است.
وی افزود: در فاز نخست تفاهم‌نامه همکاری با دانشکده برق و کامپیوتر و پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران منعقد شده که به زودی دیگر واحدهای معتبر دانشگاهی به این بخش اضافه خواهند شد.
وی از طراحی پروژه‌هایی در حوزه “های‌تک” خبر داد و گفت: امید است در آینده‌ای نزدیک زنجیره‌ای از خدمات نوین را به مشتریان بانک اقتصادنوین عرضه نماییم.
در ادامه دکتر مجید نیلی احمدآبادی رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با اشاره به اتکای کشور به تکنولوژی‌های روز و اثر آن در رونق فعالیت‌های اقتصادی کشور گفت: بنگاه‌های اقتصادی برای بقا و افزایش سودشان، وارد مرحله رقابت جدی شده‌اند که در این رقابت، در اختیار داشتن فناوری و تکنولوژی که متعلق به خودشان و متکی بر نیازشان طراحی و تولید شده باشد، مزیتی رقابتی به شمار می‌رود که می‌تواند نقطه تمایز این شرکت‌ها در فضای رقابتی فعلی تلقی شود.
وی در ادامه عدم فعالیت بخش خصوصی را خطری برای آینده کشور دانست و گفت: دانشگاه تهران در جایگاه خود، برای فعال کردن این بخش و قرار گرفتن در کنار آن، بخشی از وظایف خود را به کمک به جامعه و توسعه اقتصادی کشور معطوف کرده تا بتواند با تولید دانش و تکنولوژی، زمینه افزایش بهره‌وری اقتصادی و رونق کسب‌وکار بخش‌های مختلف را فراهم نماید.
رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با اشاره به اقدامات این دانشکده در خصوص کاهش ریسک بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری در علم و تکنولوژی گفت: با توجه به محدودیت‌های بهره‌مندی حوزه‌های اقتصادی از فرصت‌های علمی و تکنولوژیک در کشور، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برای حمایت از بخش خصوصی، مدلی را پیش‌بینی کرده تا دانش و تکنولوژی مورد نیاز بخش خصوصی در قالب پایان‌نامه‌های دکترا و کارشناسی ارشد در اختیار متقاضیان قرار بگیرد که این طرح به نام “دانشگاه سرمایه‌گذار” معروف شده است.
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

شماره ثبت:۸۲۸۳۲
۰۹۱۹۶۰۰۱۳۳۶

پایگاه خبری تحلیلی صدای پول تلاش دارد با استفاده از کارشناسان و صاحینظران حوزه بازار پولی و مالی، ضمن انتشار اخبار و رویدادهای مهم این عرصه، تحلیل های داخلی و بین المللی این حوزه از اقتصاد را به درستی به مخاطبان عرضه نماید.

شماره ثبت: 82831