بانک صنعت و معدن طی سال ۱۴۰۴ و ششماهه نخست سال ۱۴۰۵، مجموعاً ۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی شهرستان گرمسار پرداخت کرده است.
از این میزان، ۲۰ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۴ و ۱۰ هزار میلیارد ریال در ششماهه نخست ۱۴۰۵ پرداخت شده است.
▫️ در نشست مدیران بانک با یاسر عربی نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی، عملکرد بانک در حمایت از واحدهای تولیدی شهرستان مورد تقدیر قرار گرفت.
▫️ همچنین در دیدار با همتی فرماندار گرمسار، تقویت ظرفیت شعبه بانک و تمرکز منابع شرکتهای تولیدی در این شعبه برای افزایش توان تسهیلاتدهی و تأمین مالی واحدهای صنعتی مورد تأکید قرار گرفت.
▫️ گرمسار با یکهزار و ۸۵۰ واحد صنعتی و معدنی، پنج شهرک صنعتی، یک ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی، از قطبهای مهم صنعتی استان سمنان به شمار میرود.
▫️ بانک صنعت و معدن با تقویت شعبه گرمسار، حمایت از سرمایه در گردش، طرحهای توسعهای و نیازهای مالی بخش تولید این شهرستان را دنبال میکند.

















