|
سرخط اخبار:

.

.

۱۴۰۳-۱۲-۲۰

«کیاناح» وارد میدان شد؛ یک شروع پرقدرت!

IMG_5399

روز ۲۰ اسفند ۱۴۰۳، تالار بورس تهران شاهد عرضه اولیه سهام گروه مالی کیان با نماد «کیاناح» بود؛ رویدادی که نه‌تنها با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران همراه شد، بلکه رکورد عرضه اولیه به روش سلب حق تقدم را نیز شکست.

به گزارش خبرنگارصدای پول ، در این عرضه اولیه ۴۲۵ هزار و ۴۳ نفر مشارکت کردند و به هر کد معاملاتی حداکثر ۷۶۵ سهم اختصاص یافت. 

 

این در حالی است که در عرضه‌های اولیه قبلی به این روش، نمادهای شگسترح و فصباح به ترتیب تنها ۹۴ هزار و ۸۸۸ نفر و ۸۱ هزار و ۷۸۱ نفر متقاضی داشتند. 

این آمار نشان می‌دهد که کیاناح با اختلافی چشمگیر، پرطرفدارترین عرضه اولیه به روش سلب حق تقدم تاکنون بوده است.

علی نوریان، مدیرعامل گروه مالی کیان، در مراسم عرضه اولیه با قدردانی از سرمایه‌گذاران، ورود این تعداد سهامدار را گامی بزرگ در مسیر رشد شرکت دانست. 

وی ضمن تشکر ویژه از محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران، خاطرنشان کرد: ما تاکنون مسیر دشواری را پشت سر گذاشته‌ایم، اما این همراهی و اعتماد، انگیزه‌ای برای گسترش فعالیت‌های ما خواهد بود.

گروه مالی کیان به‌عنوان نخستین نهاد مالی بخش خصوصی در بورس تهران پذیرفته شده و با ارزش‌گذاری ۳ هزار و ۲۱۰ میلیارد تومان وارد بازار شده است. حالا باید گفت که «کیاناح» قطعا در مسیر رشد پایدار خود در بازار سرمایه باقی خواهد ماند.

برچسب‌ها

بانک ملی
اقتصاد نوین
موسسه ملل
بانک سینا
توسعه صاردات
بیمه پارسیان
بانک صاردات
بانک توسعه تعاون
بانک ملل
بانک سینا

اخبار مرتبط