|
سرخط اخبار:

.

.

۱۴۰۵-۰۴-۳۱

برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه بانک سینا

۹۵ درصد درآمدهای بانک سینا از فعالیت‌های عملیاتی تامین شد

Screenshot

مجمع عمومی عادی سالانه بانک سینا (سهامی عام) رأس ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۳۱ تیرماه سال جاری با حضور ۷۵/۸۸ درصد از سهامداران در محل هتل پارسیان انقلاب تهران به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

به گزارش  صدای پول از روابط‌عمومی بانک سینا، این مجمع به ریاست محسن خدابخش رئیس هیئت‌مدیره بانک و دعوت از هیات رئیسه آغاز شد.

دکتر علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا در این مجمع، با قدردانی از تلاش تمامی همکاران اظهار کرد: موفقیت‌های امروز بانک سینا حاصل همدلی، برنامه‌ریزی و تلاش مستمر کارکنان در تمامی سطوح سازمان است و همین موضوع موجب شده بانک جایگاه مناسبی در نظام بانکی کشور کسب کند.

وی با اشاره به راهبردهای کلان بانک سینا در دو سال گذشته افزود: افزایش مقیاس ترازنامه، توسعه بانکداری دیجیتال، توسعه بانکداری اجتماعی و توسعه فعالیت‌های ارزی، چهار محور اصلی برنامه‌های بانک بوده که اجرای آنها نتایج مطلوبی را به همراه داشته است.

مدیرعامل بانک سینا با بیان اینکه سرمایه بانک در سال ۱۴۰۴ از ۳.۵ همت به ۷.۸ همت افزایش یافت، تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، سرمایه بانک تا پایان سال جاری به ۲۷ همت خواهد رسید که نقش مهمی در افزایش توان مالی و توسعه فعالیت‌های بانک ایفا خواهد کرد.

دکتر ابدالی با اشاره به جایگاه بانک در میان بانک‌های خصوصی گفت: بانک سینا اکنون در زمره پنج بانک برتر خصوصی کشور قرار دارد و این جایگاه حاصل اجرای سیاست‌های توسعه‌ای و بهبود شاخص‌های عملکردی است.

وی تجهیز منابع را یکی از مهم‌ترین محورهای فعالیت بانک سینا برشمرد و افزود: حجم منابع بانک از حدود ۱۲۰ همت در سال ۱۴۰۳ به نزدیک ۲۰۰ همت در سال ۱۴۰۴ رسیده است؛ رشدی که موجب شده بانک سینا به باشگاه بانک‌های ۲۰۰ همتی کشور بپیوندد. مدیرعامل بانک سینا ادامه داد: این رشد تنها به افزایش حجم منابع محدود نبوده، بلکه در ترکیب منابع نیز بر ارتقای کیفیت تمرکز شده است؛ به‌گونه‌ای که با وجود رشد چندبرابری اندازه بانک، هزینه تجهیز منابع به‌خوبی مدیریت و کنترل شده است.

وی همچنین از رشد بیش از ۷۰ درصدی سپرده‌های جاری خبر داد و اظهار داشت: این شاخص بیانگر افزایش اعتماد مشتریان و تقویت جایگاه بانک سینا در بازار پولی کشور است.

مدیرعامل بانک سینا در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد ارزی بانک اشاره کرد و افزود: حجم گردش عملیات ارزی بانک به ۱۹۷۴ میلیون یورو رسیده است. همچنین بیش از ۱۰ درصد درآمدهای کارمزدی بانک از محل ارائه خدمات ارزی به دست آمده است.

وی با تأکید بر کیفیت درآمدهای بانک اظهار داشت: ۹۵ درصد درآمدهای بانک از محل فعالیت‌های عملیاتی تأمین شده که بیانگر اصلاح ساختار درآمدی و اتکای بانک به درآمدهای پایدار و عملیاتی است.

مدیرعامل بانک سینا در تشریح عوامل مؤثر بر افزایش درآمدها و سود عملیاتی بانک گفت: رشد درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی در مقایسه با سال مالی ۱۴۰۳، عمدتاً ناشی از افزایش ۴۷ درصدی درآمد سود تسهیلات در قالب عقد مرابحه و همچنین رشد ۱۴۰ درصدی درآمدهای حاصل از تسهیلات ارزی است.

وی ادامه داد: درآمدهای کارمزدی بانک نیز در سال مالی ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل، ۱۰۵ درصد افزایش یافته که نشان‌دهنده توسعه خدمات بانکی، افزایش حجم تراکنش‌ها و بهبود عملکرد بانک در حوزه درآمدهای غیرمشاع است.

گفتنی است در این مجمع، پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، صورت‌های مالی منتهی به پایان اسفند سال ۱۴۰۴ مطرح و به تصویب سهامداران رسید. همچنین با لحاظ ابلاغیه بانک مرکزی مجمع با تقسیم مبلغ ۱۲۵ ریال به ازای هر سهم، موافقت کرد. با رأی سهامداران، روزنامه‌های دنیای اقتصاد و اطلاعات نیز به عنوان روزنامه‌های کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های بانک انتخاب شدند.

در این جلسه سازمان حسابرسی به عنوان بازرس و حسابرس قانونی بانک در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۵ انتخاب شد و بودجه مسئولیت اجتماعی بانک نیز به میزان ۵۰ درصد افزایش یافت.

برچسب‌ها

بانک ملی
اقتصاد نوین
موسسه ملل
بانک سینا
توسعه صاردات
بیمه پارسیان
بانک صاردات
بانک توسعه تعاون
بانک ملل
بانک سینا

اخبار مرتبط