کد خبر:124394
پ
IMG_5100

مدیرعامل مدیریت صنعتی: بدون هوش مصنوعی از رقابت جهانی عقب می‌مانیم

مراسم اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی با حضور مقامات کشوری، مدیران شرکت‌های متعالی و صاحب‌نظران این حوزه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد. به گزارش خبرنگار صدای پول، در این مراسم، دکتر اصغر مصاحب، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، با تأکید بر اهمیت هوش مصنوعی و تحلیل داده‌ها، نقش این ابزارها را در […]

مراسم اعطای جایزه ملی تعالی سازمانی با حضور مقامات کشوری، مدیران شرکت‌های متعالی و صاحب‌نظران این حوزه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش خبرنگار صدای پول، در این مراسم، دکتر اصغر مصاحب، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، با تأکید بر اهمیت هوش مصنوعی و تحلیل داده‌ها، نقش این ابزارها را در بهبود عملکرد سازمان‌ها و افزایش رقابت‌پذیری تشریح کرد.

وی گفت:امسال شرکت‌ها با محوریت بهره‌گیری از این فناوری‌ها در همایش شرکت خواهند کرد و از مطالب ارائه‌شده بهره‌مند خواهند شد. 

وی تاکید کرد: در رویدادهای قبلی نیز این موضوع را مطرح شده و تأکید داشته ایم که سازمان‌ها برای عقب نماندن از رقابت جهانی باید به سمت استفاده از این مزیت حرکت کنند.

 به گفته وی، در حال حاضر نیز کشور با تأخیر در این مسیر مواجه است و لازم است بنگاه‌ها در این زمینه فعال‌تر عمل کنند.

مصاحب با اشاره به اینکه تحلیل داده و استفاده از علم داده و هوش مصنوعی برای سازمان‌ها حیاتی است، تصریح کرد: این فناوری‌ها می‌توانند به بهبود استراتژی‌ها کمک کنند. 

وی افزود: یکی از مهم‌ترین کاربردهای این ابزارها، تعیین شاخص‌های عملکردی، بازنگری در مسیر تعالی و توسعه سازمانی است که بر پایه داده‌های واقعی انجام می‌شود.

وی همچنین با اشاره به دو محور اندازه‌گیری عملکرد و تعامل با مشتری،گفت: در سطح کسب‌وکار و صنعت کشور کمتر به این موارد توجه شده، امارفته رفته ضرورت استفاده از این ابزارها در حال پررنگ‌تر شدن است.

مدیرعامل مدیریت صنعتی با اشاره به اینکه بازنگری در استراتژی‌ها و تصمیم‌گیری‌های کلان باید مبتنی بر داده‌های دقیق باشد، تأکید کرد: سازمان‌های پیشرو در جهان با استفاده از هوش مصنوعی، بهره‌وری خود را افزایش داده‌اند. 

وی افزود: یکی از چالش‌های مهم، نبود زیرساخت‌های مناسب در برخی از سازمان‌هاست که باید در این زمینه سرمایه‌گذاری شود. 

مصاحب  همچنین بر نقش آموزش و توانمندسازی مدیران و کارکنان در حوزه تحلیل داده و فناوری‌های نوین تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری از این دانش می‌تواند مسیر توسعه و تعالی را هموارتر کند.

مدیرعامل مدیریت صنعتی در پایان از معرفی یک محصول جدید در سال آینده خبر داد و از همکاران خود در سازمان و دپارتمان تعالی قدردانی کرد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

پایگاه خبری تحلیلی صدای پول با هدف ارائه اخبار دقیق و تحلیل‌های کارشناسی در حوزه‌های اقتصاد کلان، اقتصاد سیاسی، اجتماعی و انعکاس رویدادهای مختلف بخش تولید، بازرگانی و خدماتی کشور فعالیت می‌کند. این پایگاه با بهره‌گیری از تجربه مدیران، فعالان اقتصادی و صاحب‌نظران، تلاش دارد ضمن انتشار رویدادهای مهم داخلی و بین‌المللی، تحلیل‌های عمیق و کاربردی را در اختیار مخاطبان قرار دهد. ما در صدای پول به‌دنبال ایجاد بستری شفاف برای اطلاع‌رسانی و تحلیل موضوعات اقتصادی و اجتماعی هستیم تا با دانش و آگاهی، مخاطبان خود را در تصمیم‌گیری‌های مؤثر یاری کنیم. شماره ثبت: 82831
آدرس: بزرگراه نواب صفوی،بریانک غربی،کوچه شهید کربلایی کریمی،بن بست کشاورز،مجتمع گلها واحد 8 کد پستی: کد پستی 1355733511 تلفن: 02155722281 ایمیل: sedayepool@gmail.com