در گردهمایی مدیران ستادی و اجرایی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی به مناسبت سالروز تاسیس این سازمان که با حضور مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره، اعضای هیئت عالی نظارت و مدیران کل ستادی و اجرایی از ۳۰ استان کشور برگزار شد، سامانه سیات و طرح احصای کالا بهعنوان آخرین گامهای تحولی سازمان معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار صدای پول،سعید غلامی باغی، عضو هیئت مدیره و معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، با تأکید بر اهمیت طرحهای تحولی گفت: سامانه سیات و طرح احصای کالا بهعنوان ابزارهای کلیدی در برنامههای سازمان، آخرین قطعه پازل تحولی سازمان به شمار میروند.
وی افزود: برای موفقیت این طرحها، مدیران باید به تمامی جزئیات اشراف داشته باشند تا بتوانند از همکاران و راهبران پیگیری دقیق امور را مطالبه کنند.
غلامی باغی با اشاره به اینکه احصای کالا مهمترین راهبرد سازمان است، تصریح کرد: اگر از نوع و میزان کالاها اطلاع کافی نداشته باشیم، امکان برنامهریزی صحیح وجود نخواهد داشت. تعیین تکلیف این کالاها یکی از مأموریتهای اصلی سازمان است.
غلامی باغی همچنین با تأکید بر اهمیت سامانه سیات اظهار کر: این سامانه پاسخگوی تمامی ابهامات درباره فرآیند احصای کالا است و میتواند در مدیریت دقیق کالاهای متروکه، نقشی اساسی ایفا کند.
وی اقدامات لازم برای اجرای موفق طرح احصای کالا را شامل مواردی چون جانمایی کالاها در انبارها، ثبت اطلاعات در سامانه، صدور قبوض انبار، چاپ و نصب بارکد، و گزارشگیری دقیق از موجودی انبارها عنوان کرد و گفت: دقت در تمامی این مراحل برای اطمینان از صحت عملکرد سامانه و دستیابی به اهداف سازمان ضروری است.
گفتنی است، سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی که در سال ۱۳۷۰ تأسیس شد، مسئولیت مدیریت، نگهداری و فروش کالاهای متروکه، ضبطی و قاچاق را بر عهده دارد. این سازمان بهصورت یک شرکت دولتی اداره میشود و تمامی اموال تحت مدیریت آن بر اساس احکام قضایی یا قوانین خاص قابل فروش هستند.
گردهمایی مدیران ستادی و اجرایی که صبح امروز با هدف بررسی موضوعاتی از جمله سامانه سیات، طرح احصای کالا و برنامههای آینده سازمان برگزار شد، بهعنوان نقطه عطفی در مسیر تحول این سازمان محسوب می شود.