تاریخ : چهارشنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۳ Wednesday, 11 September , 2024

ویژه خبری

زنگ ریاست صیدی بر سازمان بورس و اوراق بهادار به صدا درآمد مدیرعامل آسیاتک: فیبر نوری تاثیر مستقیم در اقتصاد و توسعه دارد پاسخ شستا به خبر نادرست خرید سهام گروه اقتصاد مفید و شرکت گروه ملی فولاد پاداش هیأت مدیره صرفا به اعضای حقوقی پرداخت می‌شود نه نمایندگان آن‌ها تغییر زمان برگزاری آزمون بورسیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران لزوم بازنگری و تقویت نقش راهبردی نظام بیمه‌ای در حوزه سلامت کسب رکورد تولید روزانه ۵۳۴۲ تن آهن اسفنجی در واحد احیاء مستقیم توسط چادرملو تامین آسایش خاطر دانش‌آموزان و فرهنگیان اولویت بیمه معلم است تشکل‌ها مسئولانه و با نگاه ملی وارد میدان شوند/ توسعه صادرات اولویت اصلی دولت چهاردهم است ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق اهداف ریلی برنامه هفتم پیشتازی تأمین سرمایه تمدن در توسعه ابزارهای مالی و پوشش ریسک با بلندگوی منحصربه‌فرد سامسونگ آشنا شوید Music Frame: تلفیقی از هنر و فناوری چشم انداز هیجان‌انگیز ال‌جی، برای زندگی آینده با نوآوری‌های “LG AI HOME” در IFA 2024 نگاهی به تاریخچه نوآوری‌های سامسونگ در ۱۰۰ سالگی رویداد IFA / هوش مصنوعی سامسونگ کلید فناوری آینده کسب رتبه برتر بانک سپه در استقرار نظارت و تطبیق شرعی در سال ۱۴۰۳ حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در منزل همکار مرحوم «حسین سبزبان» برای عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده و بازماندگان محترم ایشان

0

یادداشت مدیر عامل بانک ملی/ افسوس که قبح «ورشکستگی» شکسته است

  • کد خبر : 2778
  • 19 آذر 1396 - 6:40
یادداشت مدیر عامل بانک ملی/ افسوس که قبح «ورشکستگی» شکسته است

صدای پول: سال ها پیش ورشکستگی برای کاسبان و فعالان بازار و عرصه تجارت، چنان قبحی داشت که هیچ کس حاضر نبود مهر«ورشکسته»به پیشانیش بخورد.درشرایطی هم که یکی ازتجاربامشکل مالی مواجه می شد، سایر هم مسلکان دست به دست هم می دادند تا اصطلاحا او در بازار زمین نخورد. امروزه اما شرایط به کلی عوض […]

صدای پول: سال ها پیش ورشکستگی برای کاسبان و فعالان بازار و عرصه تجارت، چنان قبحی داشت که هیچ کس حاضر نبود مهر«ورشکسته»به پیشانیش بخورد.درشرایطی هم که یکی ازتجاربامشکل مالی مواجه می شد، سایر هم مسلکان دست به دست هم می دادند تا اصطلاحا او در بازار زمین نخورد.

امروزه اما شرایط به کلی عوض شده، به طوری که برخی بدهکاران بانکی تلاش می کنند به هر شکل ممکن و با استفاده از خلأهای قانونی، خودشان را به شکل صوری، ورشکسته معرفی کنند تا بدهی به بانک ها را نپردازند. این روش فارغ از این که یک اقدام ناجوانمردانه علیه بیت المال و دست درازی به منابع عمومی است، یک آسیب اجتماعی هم هست و جا دارد جامعه شناسان به بررسی این پدیده بپردازند.

البته مدت کوتاهی پس از این که این روش در میان بدهکاران بانکی رایج شد، بانک ها متوجه شدند و موضوع را به مقامات مسئول منعکس کردند، چرا که حجم این بدهی ها پیوسته در حال ازدیاد بوده و هست و بخش قابل توجهی از مطالبات معوق نظام بانکی را تشکیل می دهد.

مدیران عامل بانک ها جلسات متعددی با بانک مرکزی داشته و در این باره هشدارهای لازم را داده اند. بانک مرکزی نیز موضوع را در دولت مطرح و پاسخ های مناسبی برای آن دریافت کرده است، به طوری که لایحه اصلاح قانون تجارت متضمن بندهای اصلاحی به مجلس شورای اسلامی رفته و امیدواریم به زودی تصویب شود.

البته دادسرای رسیدگی به جرایم پولی و بانکی نیز در این باره بسیار خوب عمل کرده و تا حد قابل توجهی جلوی اقدامات سوء استفاده گران را گرفته است. با این حال حقوقدانان با همفکری هم و تا زمان اصلاح قانون، می توانند راهکارهای لازم برای جلوگیری از افزایش این نوع مطالبات را ارائه دهند.

به هر حال اقدامات قانونی در این باره اعمال و در نهایت راه بر سوء استفاده بدهکاران بانکی از شرایط موجود بسته خواهد شد، اما جای تاسف است که قبح «ورشکستگی» در اقتصاد ما شکسته است؛ همان طور که قبح بازنگرداندن تسهیلات دریافتی از بانک شکسته است.

 

 

    *دکتر محمد رضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی ایران

لینک کوتاه : https://sedayepool.ir/?p=2778

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها