|
سرخط اخبار:

.

.

۱۴۰۵-۰۷-۱۸

گروسی: توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات عمومی در منطقه آزاد ماکو با جدیت دنبال می‌شود

IMG_5380

حسین گروسی، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه، ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، اقدامات عمرانی، آموزشی و مرزی سازمان را تشریح کرد.

گروسی با قدردانی از نیروهای انتظامی و امنیتی، امنیت را بستر توسعه و سرمایه‌گذاری دانست و گفت: تصویب و ابلاغ طرح جامع، نقشه راه توسعه متوازن منطقه و زمینه‌ساز ساماندهی کاربری‌ها و تسهیل سرمایه‌گذاری است.

گروسی همچنین با اشاره به جمع‌آوری و جایگزینی ۲۴ مدرسه کانکسی افزود: تا ۱۳ آبان، جشن جمع‌آوری مدارس کانکسی و آغاز هوشمندسازی مدارس منطقه برگزار خواهد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو از بازگشت ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد منطقه از خزانه دولت به حساب سازمان با پیگیری از وزارت امور اقتصادی و دارایی خبر داد و تأکید کرد: با وحدت و همراهی مسئولان، منطقه آزاد ماکو افق روشنی پیش‌رو دارد

برچسب‌ها

بانک ملی
اقتصاد نوین
موسسه ملل
بانک سینا
توسعه صاردات
بیمه پارسیان
بانک صاردات
بانک توسعه تعاون
بانک ملل
بانک سینا

اخبار مرتبط