تیتر خبرهای روز :

تبلیغات

کد خبر : 433 تاریخ انتشار : 10 آبان 1396
صدای پول: مدیر عامل موسسه اعتباری ملل از پرداخت دو هزار و۱۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در هفت ماه ابتدایی سال جاری به متقاضیان خبر داد.
به گزارش  صدای پول به نقل از  اخبار بانک،سید امین جوادی در خصوص میزان تسهیلات پرداختی این موسسه در نیمه ابتدایی سال جاری گفت: در موسسه ملل بر اساس سیاست گذاری هیات مدیره به صورت سبدی تسهیلات فعالیت می کنیم و در هر بخشی که پرداخت تسهیلات به نفع اقتصاد ملی باشد، ورود می کند.

وی افزود: سرمایه گذاری در صنایع تولیدی، خدماتی و در هر بخشی که سرمایه گذاری درآن به نفع اقتصاد ملی باشد، مشارکت خواهیم کرد.

جوادی اظهارداشت: موسسه اعتباری ملل در حدود ۷۶ درصد منابع خود را به پرداخت تسهیلات اختصاص داده و این موسسه در ۷ ماه ابتدای سال جاری دو هزار و ۱۰۰ فقره تسهیلات ازدواج بر اساس سهمیه ای که بانک مرکزی برای این موسسه تعیین کرده بود وام ازدواج پرداخت کرده است.

Twitter Google+ Facebook
312 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :

آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها