• امروز : یکشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 14 July - 2024

ویژه خبری

درخشش ستاره خلیج فارس در آسمان بورس تهران؛ پذیرش مدرن ترین پالایشگاه خاورمیانه در بازار سرمایه هر سهم “معین” ۳۲۰ ریال سود گرفت مسکن اقتصادی میانبری برای حل بحران مسکن است آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبرنوری ایرانسل در آستارا برای دومین سال پیاپی گزارش حسابرس منطقه ویژه لامرد بدون بند و به صورت مقبول تایید شد حضور و پاسخگویی مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی در مرکز ارتباطات مردمی بیش از ۷۰ درصد نهضت ملی از سوی بانک مسکن تأمین مالی شده است ثبت ۱۵ ذوب و ریخته‌گری متوالی در پروژه یزد یک / خط تولیدی وایر تابستان ۱۴۰۴ بهره برداری می‌شود دریافت تقدیرنامه چهار ستاره فولاد سنگان در جایزه بهره وری معادن و صنایع معدنی تعامل انجمن سنگ آهن با بازار سرمایه برای جذب سرمایه‌گذاری در دولت چهاردهم/ سیاست‌های حمایتی هدفمند برای ارتقای بخش معدن اعمال شود پرواز همای در آسمان بیمه رازی افتتاح بزرگترین کوره عملیات حرارتی مجتمع صنعتی اسفراین اکبر جلیلی معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار بانک سینا شد زمان برگزاری و اجرای سه دوره نمایشگاهی تغییر یافت شعبه شرق شرکت وثوق در مشهد افتتاح شد آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبرنوری ایرانسل در شهرهای اردکان، شوش و بندر دیلم

1

پتانسیل ایران برای تبدیل شدن به هاب منطقه‌ در حوزه غذا

  • کد خبر : 112410
  • 10 خرداد 1403 - 13:15
پتانسیل ایران برای تبدیل شدن به هاب منطقه‌ در حوزه غذا

مدیرکل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران ضمن تصریح ایجاد رابطه تعاملی بین دولت و بخش خصوصی، بر توسعه میزهای صادراتی ایران در حوزه کشاورزی تاکید کرد. به گزارش صدای پول از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، نشست هم‌اندیشی و آسیب‌شناسی صادرات محصولات کشاورزی و غذایی، با هدف پیش‌بینی برنامه‌های محتوایی مرتبط با معرفی […]

مدیرکل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران ضمن تصریح ایجاد رابطه تعاملی بین دولت و بخش خصوصی، بر توسعه میزهای صادراتی ایران در حوزه کشاورزی تاکید کرد.

به گزارش صدای پول از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، نشست هم‌اندیشی و آسیب‌شناسی صادرات محصولات کشاورزی و غذایی، با هدف پیش‌بینی برنامه‌های محتوایی مرتبط با معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی و صادراتی حوزه کشاورزی و صنایع غذایی برگزار شد.

در این نشست محمود بازاری، مدیرکل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران و جمعی از فعالان بخش خصوصی حوزه کشاورزی حضور داشتند و فرصت‌ها و مزیت‌های تجاری ایران در حوزه کشاورزی را واکاوی کردند.

در ابتدای این نشست بازاری با اشاره به برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی اگروفود تهران، گفت: در سال جاری با تعامل و همکاری فی مابین سازمان توسعه تجارت ایران و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران بخش محتوایی نمایشگاه‌های بین‌المللی اگروفود تهران و اجلاس بین‌المللی غذا تهیه شد.

وی ادامه داد: نشست توسعه همکاری‌های منطقه‌ای تولید و تجارت محصولات غذایی حلال، ۱۹ خرداد با حضور کشورهای مسلمان از جمله عربستان، مالزی و امارات برگزار خواهد شد؛ بدون تردید برگزاری نشست‌های از این دست در توسعه تعاملات منطقه‌ای کمک خواهد کرد.

مدیرکل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران با تاکید بر لزوم توسعه میزهای صادراتی کشور در حوزه کشاورزی، بیان کرد: عدد تجارت ایران در حوزه کشاورزی در سال گذشته نسبت به ۱۴۰۱ رشد کرد اما بدون تردید ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ایران در این بخش می‌تواند روند صعودی‌تری به خود بگیرد.

بازاری ایران را هاب منطقه‌ در تولید غذا خواند و تصریح کرد: به نظر می‌رسد که ایران می‌تواند تامین کننده غذای منطقه به خصوص کشورهای همسایه غربی باشد. اگر ما خواهان گرفتن سهم بیشتر از بازار این کشورها هستیم باید بر روی برندسازی تمرکز بیشتر داشته باشیم.

در ادامه این نشست محسن امینی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با تاکید بر ایجاد تعامل مناسب بین دولت و بخش خصوصی، افزود: زمان آن رسیده است که به تفکر صادرات محصولات کشاورزی بیشتر بها بدهیم و برای رفع موانع و مشکلات این بخش تلاش و تمرکز مضاعفی کنیم.

نایب ‌رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با بیان اینکه دومین اجلاس تجارت غذا ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ و هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی آگروفود ایران برگزار می‌شود، گفت: مشارکت در این نمایشگاه می‌تواند ظرفیت‌ها و جایگاه ایران را در زنجیره تامین غذای جهان نشان دهد.

 به گفته وی؛ بخش خصوصی برای بالا بردن کیفیت نمایشگاه‌های پیشرو با مجریان این رویدادها تعامل و همکاری تنگاتنگی خواهد کرد تا در نهایت شاهد موفقیت در اجرای آنها باشیم.

امینی با اشاره به محورهای این اجلاس، گفت: معرفی ظرفیت‌های ایران در تولید و صادرات و بیان فرصت‌ها و مزایای سرمایه‌گذاری در صنایع کشاورزی، غذایی و تبدیلی ایران، محورهای اصلی این اجلاس است.

لینک کوتاه : https://sedayepool.ir/?p=112410

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها