تاریخ : پنجشنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۳ Thursday, 3 October , 2024

ویژه خبری

نهمین شورای خبرگی صنعت بیمه برگزار شد تقسیم سود سهام گروه کشتیرانی رشد ۱۳۴درصدی خالص ارزش دارایی‌های صندوق تداوم اطمینان تمدن گسترش تعامل بانک توسعه صادرات ایران با واحد‌های تولیدی و صادراتی عرضه ۲۳۱ هزار تن مقاطع فولادی در بورس کالا بازدید نماینده دیوان محاسبات از انبارهای تملیکی استان آغاز ترانزیت مواد سوختی از بندرامیرآباد به کشورهای حوزه خلیج فارس محسن سیفی: بانک مرکزی اثر مسائل سیاسی بر اقتصاد را مهار کرد پیام مدیرعامل بانک توسعه تعاون به مناسبت تحقق وعده صادق کامیابی فولاد خراسان در بازار محصولات فولادی تداوم معاملات بورس با دامنه نوسان یک درصد، بهترین تصمیم بود برگزاری مجمع عادی سالیانه گروه کشتیرانی بانک ملت ۱۰ هزار بسته کمک آموزشی تحصیلی به دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار اهدا کرد تثبیت دامنه نوسان در محدوده یک درصد میزان القای هیجانات به بازار را به حداقل می‌رساند/ برای گذر از شرایط موجود و ریسک‌های سیستماتیک، بهترین گزینه همین اقدام بود رکوردهای جدید شرکت صبانور طی ۶ ماهه نخست ۱۴۰۳ مشارکت با بخش خصوصی با ارایه ۹ بسته اکتشافی توسط ایمیدرو

0

فروش دارایی به قصد فریب سهامداران تخلف است

  • کد خبر : 2634
  • 17 آذر 1396 - 8:52
فروش دارایی به قصد فریب سهامداران تخلف است

صدای پول: معاون حقوقی و سازمان بورس گفت: اگر شرکت قسمتی از دارایی‌اش را بعد از توقیف بفروشد و مشخص شود آن دارایی به قصد تاخیر انداختن ورشکستگی یا ارائه صورت‌های مالی مخدوش فروخته شده،‌ سازمان بورس ممکن است مدیران آن شرکت را مجرم بشناسد.  به گزارش صدای پول به نقل از ایسنا، جعفر جمالی […]

صدای پول: معاون حقوقی و سازمان بورس گفت: اگر شرکت قسمتی از دارایی‌اش را بعد از توقیف بفروشد و مشخص شود آن دارایی به قصد تاخیر انداختن ورشکستگی یا ارائه صورت‌های مالی مخدوش فروخته شده،‌ سازمان بورس ممکن است مدیران آن شرکت را مجرم بشناسد.

 به گزارش صدای پول به نقل از ایسنا، جعفر جمالی در پاسخ به اینکه اگر شرکتی دارایی‌اش را که توقیف بوده بفروشد و از محل درآمد زیان انباشته خود را پوشش دهد، ‌سازمان بورس در این مورد چه حکم حقوقی دارد؟ اظهار کرد: اگر شرکتی ورشکسته باشد و ورشکستگی‌اش را با انجام معاملات صوری به تاخیر بیندازد، مدیران آن ممکن است بر حسب اقداماتی که انجام داده‌اند محکوم شوند.

وی ادامه داد: اگر سوال این باشد که آیا فروش دارایی ثابت و شناسایی درآمد تخلف یا جرم است؛ باید بگویم خیر. نفس این کار جرم نیست ولی استانداردهای حسابداری آن را به عنوان درآمد مستمر به حساب نمی‌آورد، چرا که این درآمد یک درآمد اتفاقی است و توجه سهامداران را به خود جلب می‌کند، یعنی سود ناشی از آن یک سود با کیفیت نیست.

معاون حقوقی سازمان بورس گفت:‌ اگر مشخص شود زمانی که شرکت دارایی را فروخته، قبلش آن دارایی متوقف بوده و آن را به قصد تاخیر انداختن ورشکستگی یا به قصد فریب طلب‌کاران یا ارائه صورت‌های مالی مخدوش فروخته باشد، سازمان بورس آن شرکت را به عنوان شرکتی که از ارائه درست اطلاعات به نهاد ناظر خودداری کرده، ممکن است مقصر بشناسد.

جمالی در پاسخ به اینکه آیا سازمان بورس در این مورد رأسا عمل و آن شرکت را به مراجع قضایی معرفی می‌کند؟ گفت: اگر آن شرکت از مقررات سازمان بورس یا قانون تجارت تخطی کرده باشد آن را به هیات رسیدگی به تخلفات فرا می‌خواند و آنجا موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهد. اگر اثبات شد که از استانداردهای حسابداری و مقررات سازمان عدول شده است و با عدم شفافیت به زیان بازار سرمایه یا ضرر سهامداران ناشی شده این موضوع اخلال در نظام مالی کشور است و علاوه بر اینکه این شرکت بابت تخلفات انضباطی محکوم می‌شود، به دادگاه نیز معرفی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://sedayepool.ir/?p=2634

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها