مدیرعامل تامین سرمایه کیمیا گفت: پروژههای محوری ملی مس را در دستور کار قرار دادیم و خود را به حوزه معدنی محدود نکردیم. در حوزههای دارویی و سنگ آهن قصد بازارگردانی و انتشار اوراق را داریم.
به گزارش پایگاه خبری صدای پول ،صدای پول، مهرداد فرح آبادی، مدیرعامل تامین سرمایه کیمیا در حاشیه کیش اینوکس ۲۰۲۳ اظهار کرد: شرکت تامین سرمایه کیمیا به عنوان دوازدهمین شرکت تامین سرمایه در اسفندماه سال گذشته وارد بازار سرمایه شد که بازار اقبال خوبی نسبت به “تکیمیا” نشان داد. تامین سرمایه کیمیا در ۶ ماه نخست سال جاری بر تاسیس، راهاندازی و توسعه صندوقهای سرمایهگذاری متمرکز بود. همه میدانیم که تاسیس صندوقهای سرمایهگذاری برای نهادهای مالی به ویژه شرکتهای تامینسرمایه موضوع بسیار محوری است.
فرح آبادی افزود: دومین صندوق تامین سرمایه کیمیا صندوق آذرین بود که در روزهای ۸ تا ۱۰ مهرماه پذیره نویسی شد که موفق شدیم هزار میلیارد تومان را در دو روز تامین کنیم. چشم اندازهای خوبی را برای این صندوق ترسیم کردهایم. همچنین اولین موافقت نامه اصولی شرکت اکسیر مس را نیز داشتیم. همچنین، پروژههای محوری ملی مس را در دستور کار قرار دادیم و خود را به حوزه معدنی محدود نکردیم. در حوزههای دارویی و سنگ آهن قصد بازارگردانی و انتشار اوراق را داریم.
وی با اشاره به سودسازی “تکمیا” تصریح کرد: در ۶ ماهه اول امسال، ۱۲ تومان EPS محقق کردیم. به نظر میرسد که بازار منتظر گزارشهای شرکت بود. امیدواریم درآمدهای پیشبینی شده را محقق و درآمدهای جدیدی ایجاد کنیم.
وی درخصوص افزایش سرمایه “تکمیا” بیان کرد: برنامه افزایش سرمایه را به طور مفصل اعلام کردیم و در بیزینس پلن خود داشتیم که در کدال موجود است. شرکتها زمانی افرایش سرمایه می روند که ظرفیتی برای قبول سرمایه جدید نداشته باشند، اما ما با این مشکل مواجه نیستیم.
فرح آبادی عنوان کرد: ۱۰ هزار میلیارد تومان قبول سمت داریم که هنوز به مرحله انتشار نرسیده اند. دو مرحله انتشار اوراق را به صورت جدی در دستور کار داریم که مراحل اداری آنها طی میشود. از این مقدار، چهار همت قرارداد شده و به صورت جدی در دستور کار و روی میز است.
مدیرعامل “تکیمیا” با اشاره به زمان افزایش سرمایه ادامه داد: اگر به نقطه ای برسیم که سقف سرمایه شرکت پر شود، قطعا به دنبال افزایش سرمایه نیز خواهیم بود. تا آن زمان نیز امیدواریم سود انباشته خوبی داشته باشیم و شرایط خوبی ایجاد کنیم.
به گفته وی، او با اشاره به اینکه دارایی تحت مدیریت ((AUM صندوقهای تامین سرمایه کیمیا طی مدت کوتاهی به ۳ هزار میلیارد تومان رسید،
به گفته فرح آبادی، صندوق سرمایهگذاری صنعت مس به عنوان بازارگردان “فملی” با AUM نهصد و پنجاه میلیارد تومانی، یکی دیگر از محصولات کیمیا است، افزود: در مجموع این سه صندوق، دارایی تحت مدیریت ۳ هزار میلیارد تومانی ایجاد کردهاند.
مدیرعامل “تکمیا” بیان کرد: بر اساس قرارداد شرکت ملی صنایع مس با تامین سرمایه کیمیا که از طریق سامانه کدال به استحضار سهامداران رسید، مسئولیت و وظیفه ارزیابی طرحهای توجیهی شرکت ملی صنایع مس ایران به شرکت تامین سرمایه کیمیا محول شده که این قرارداد درآمد با ثبات برای شرکت فراهم میکند.
وی ادامه داد: : اسفند ماه سال گذشته موافقت اصولی پروژه ۹۰۰ میلیون دلاری اکسیر از فرابورس اخذ شد. این پروژه به تولید ۴۰۰ هزار تن کنستاتنتره در مجتمع مس سونگون کمک میکند.
فرح آبادی با اشاره به چشم انداز “تکمیا” گفت: با حمایتهای بسیار خوب هیات مدیره و همچنین گروه مالی کیمیا مس ایرانیان، دستاوردهای کم نظیری در کیمیا رقم خورده و امیدوارم سرمایه گذاران به زودی شاهد ثمرات اقدامات انجام شده باشند.