اختصاصی/
روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت گزارشی روی کدال نشست که موجی از امیدها را پیرامون تداوم عملکرد موفق بانک ایران زمین در میان مدت برانگیخت؛در این گزارش ابقای عبدالمجید پورسعید به عنوان رئیس هیأت سرپرستی این بانک از سوی بانک مرکزی اعلام شده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای پول ،در اطلاعیه منتشر شده در کدال آمده است:«با استناد به مصوبه جلسه مورخ ۰۵/۰۲/۱۴۰۲ شورای پول و اعتبار و صورتجلسه هیأت موضوع ماده (۳۹) قانون پولی و بانکی کشور مبنی بر واگذاری اداره امور بانک ایران زمین به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و استقرار هیأت سرپرستی،رئیس کل محترم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، به ترتیب آقای عبدالمجید پورسعید به عنوان رئیس هیأت سرپرستی، آقای علیرضا کریمی وثیق و آقای قدرتاله عبداللهی به عنوان اعضاء هیأت سرپرستی منصوب شدند. شایان ذکر است حدود اختیارات هیأت سرپرستی به شرح مندرج درماده ۵۶ اساسنامه و ماده ۳ آیین نامه طرز اداره بانک و نحوه الغاء ماده ۳۹ قانون پولی و بانکی می باشد.»
پورسعید پیش از این سمت، بهعنوان مدیرعامل و عضو هیئتمدیره شرکت تجارت الکترونیک پارسیان، مدیرعامل و عضو هیئتمدیره شرکت دادهپردازی بانک پارسیان، معاون مدیرعامل بانک پارسیان در امور طرح و برنامه و همچنین مدیرعامل و عضو هیئتمدیره شرکت بهسازان ملت مشغول فعالیت داشته است. وی در دوره مدیر عاملی بانک ایران زمین توانسته است این بانک را به یکی از مطرح ترین بانک های کشور تبدیل کند.
بررسی گزارش های منتشر شده در کدال نشان می دهد که این بانک با استقرار مدیریتی هوشمند و توانمند توانسته است عملکرد بسیار موفقی را در بخش های مختلف تجربه کند که در گزارش های پیشین پیرامون این بانک به تحلیل آن پرداخته ایم.
این در حالی است که «وزمین» علاوه بر بهبود بسیاری از شاخص ها، توانسته است عملکرد شرکت های زیر مجموعه خود را به طور چشمگیری بهبود ببخشد.گزارش های منتشر شده در کدال صورت وضعیت هر یک از شرکت ها را به طور جداگانه نشان می دهد.
به طور مثال شرکت توسعه سیاحت ابنیه حافظ در دوره منتهی به ۳۰ آذر سال گذشته یک میلیون و ۸۱ هزار و ۳۷۴ میلیون ریال سود عملیات متوقف شده محقق کرده است.این در حالی است که این میزان سود در پایان آذر ماه سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۰۸ هزار و ۵۲۵ میلیون ریال بوده است.این اختلاف فاحش بیانگر عملکرد قابل توجه در این دوره مدیریتی است.
نکته جالب توجه آن که در دوره منتهی پایان آذر سال ۱۴۰۲ هزینه های فروش،اداری و عمومی در این شرکت ۱۰ هزار و ۲۲۲ میلیون ریال بوده است در حالی که این میزان در پایان آذر ۱۴۰۱ عدد ۲۲ هزار و ۱۴۴ میلیون ریال را نشان می دهد که با توجه به رشد تورم در فاصله سال های مزبور،این کاهش هزینه بیانگر رویکرد مناسب مدیریتی در بانک ایران زمین بر این شرکت زیر مجموعه است.
این عملکرد در شرکت توسعه سیاحت ابنیه حافظ در حالی است که «وزمین» توانسته است عملکرد نسبتا خوبی را در شرکت پویا سهم آسیا نیز شاهد باشد.این شرکت از زیان ۹ هزار و ۳۱۹ میلیون ریالی در آذر ماه سال ۱۴۰۱ به سود ۹ هزار و ۲۷۰ میلیون ریالی سود در پایان آذر ماه سال ۱۴۰۲ دست یافته است.
موفقیت های «وزمین» در بخش شرکت های زیرمجموعه در حالی است که «وزمین» توانسته است در سال ۱۴۰۲ موفقیت های مهم تری را در تحول دانش محور تجربه کند و خیز بلندی را به سوی بانکداری دیجیتال بردارد.
در این راستا«وزمین» توانسته است مرکز نوآوری خود را راه اندازی کند و با بهبود خدمات بانکداری دیجیتال رضایت حداکثری مشتریان خود را به دست آورد.
بانک ایران زمین برای راه اندازی مرکز نوآوری با تاسی به سیاست های کلی نظام مبنی بر استفاده حداکثری از استارتاپ ها در بخش های مختلف اقتصادی، محصولات متنوعی را به مشتریان ارائه داد و از این مسیر توانست سپرده های بیشتری را جذب کند.
بنابراین امید می رود با انتصاب رئیس و هیات سرپرستی بانک ایران زمین، این بانک خلاق و نوآور شبکه بانکی کشور بتواند در سال جاری هم گام های بلندی را به سوی قله های بلند بردارد.
گزارشگر؛ نسیبه نجفی