وی افزود: مدیریت یک عالم دینی و فقیه تا جایی مورد قبول مردم شهر تبریز قرار گرفته که از محبوبیت فراوانی در میان مردم برخوردار بودهاند و ریشه این محبوبیت و سلوک را باید در تواضع، مردمی بودن، سادهزیستی جستجو کرد.
فرماندار تبریز و سیدمحمدحسن آلهاشم، برادر آیتاله آل هاشم نیز در سخنانی از حضور و ابتکار مدیران بانک صادرات ایران در نامگذاری شعب بانک به نام شهدای خدمت در این استان قدردانی کردند
او ادامه داد: تلاش خواهیم کرد که با هماهنگی مقامات و مسئولان این شهر، هم خدمات بهتری در ارائه تسهیلات توسط این شعبه به مردم شهر مراغه ارائه شود و هم نقش پررنگتری در آبادانی این شهر ایفا کند.
عضو هیأتمدیره بانک صادرات ایران همچنین محبوبیت شهید مالک رحمتی را در نتیجه سالها خدمات صادقانه و ایثارگرانه در سمتهای مدیریتی مختلف به مردم دانستدر ادامه صالح رحمتی، برادر شهید، با ذکر خاطراتی از دوران کودکی و فعالیتهای فرهنگی و مدیریتی وی گفت: این گفته شهید قاسم سلیمانی که باید شهید زندگی کنی تا شهید شوی، در مورد شهید مالک رحمتی کاملاً و دقیقاً قابل لمس است و ثابت شد که همه این شهدای خدمت زندگی نورانی داشتهاند که به فیض شهادت نائل آمدهاند.
او با تشکر و قدردانی از ابتکار بانک صادرات ایران در زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهید مالک رحمتی قدردانی کرد.
سید فرید موسوی، نماینده شهر مراغه در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی در این مراسم با ذکر خاطراتی از دوران خدمات شهید به مردم شهر مراغه و استان آذربایجانشرقی، گفت: شهید رحمتی ثابت کرد که هم میتوان مدیر بود و هم محبوب.
گفتنی است در مراسم تغییر نام شعب بانک صادرات ایران، سیدمحمدحسن آلهاشم، برادر آیتاله آل هاشم؛ مادر گرانقدر شهید مالک رحمتی؛ مهدی رنجبر، مشاور استاندار؛ نمایندگان آذربایجانشرقی در مجلس شورای اسلامی، محمد کیایی، مدیر امور شعب شمال کشور؛ داود مهدیان، مدیر شعب بانک صادرات آذربایجان شرقی حضور داشتند.
همچنین پیشتر شعبه شهر نجفآباد (کد۲۲) بانک صادرات ایران به نام شهید خدمت، خلبان محسن دریانوش از شهدای حادثه بالگرد رئیسجمهور مزین شده بود