|
سرخط اخبار:

.

.

۱۴۰۵-۰۶-۱۲

*بازدید مدیرعامل بانک سپه از نمایشگاه الکامپ*

IMG_4361

 

دکتر آیت‌اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه از بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک) بازدید کرد.

دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه صبح امروز به همراه دکتر خدامرادی معاون فناوری اطلاعات و بانکداری دیجیتال این بانک، آقای سراجی‌پور مدیر امور حوزه مدیریت و روابط‌عمومی و مدیران شرکت‌های زیرمجموعه بانک در حوزه فناوری اطلاعات، از بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک «الکامپ» بازدید کرد.

🔸مدیرعامل بانک سپه ضمن بازدید از بخش‌های هوش مصنوعی، امنیت شبکه و سایر بخش‌های تخصصی این نمایشگاه، در جریان آخرین نوآروی‌های حوزه فناوری، جدیدترین خدمات و محصولات این شرکت‎‌ها در عرصه تجارت الکترونیک قرار گرفت.

🔸این نمایشگاه بزرگترین رویداد حوزه فناوری و تجارت الکترونیک در ایران است که هر ساله با حضور تعداد زیادی از کسب‌ وکارهای کوچک و بزرگ با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال برگزار می‌شود و محلی برای تجمع فعالان عرصه فناوری و علاقمندان به تکنولوژی در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات، اقتصاد دیجیتال، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، نرم‌افزار، سخت‌افزار، خدمات دیجیتال و استارتاپ‌ها، توانمندی‌ها، نوآوری‌ها به شمار می‌رود.

🔸بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ از ۹ تا ۱۲ شهریورماه ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

📱https://t.me/istgahnews1

📱https://whatsapp.com/channel/0029VbCUexbFMqrOGZqYYE2r

🌐https://ble.ir/istgahakhbar

🌐https://istgahakhbar.ir

برچسب‌ها

بانک ملی
اقتصاد نوین
موسسه ملل
بانک سینا
توسعه صاردات
بیمه پارسیان
بانک صاردات
بانک توسعه تعاون
بانک ملل
بانک سینا

اخبار مرتبط