تیتر خبرهای روز :

تبلیغات

یادداشت

کد خبر : 985 تاریخ انتشار : 23 آبان 1396

صدای پول: توزیع ۶۰ هزار بطری آب معدنی در مناطق زلزله زده غرب کشور به هم وطنان عزیز از صبح روز سه شنبه ۲۳ آذرماه توسط همکاران موسسه اعتباری کوثر آغاز شد.

به گزارش صدای پول به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری کوثر؛ در راستای فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر رسیدگی فوری به مشکلات آسیب دیدگان، کمک به التیام آلام مردم زلزله زده استان های غربی کشور و آسیب جدی به زیر ساخت های شهری به ویژه شبکه توزیع آب؛ توزیع ۶۰ هزار بطری آب معدنی  شرکت «آب معدنی وگل» از شرکت های گروه کوثر توسط مدیران و همکاران شعب استان کرمانشاه موسسه اعتباری کوثر آغاز شد.

بر اساس این گزارش، موسسه اعتباری کوثر در همنوایی با مردم بزرگوار ایران، این مصیبت جانگداز را به بازماندگان تسلیت عرض نموده و امیدواریم در کنار یکدیگر از این روزهای سخت عبور نمائیم و آینده بهتری را برای کشورمان بسازیم.

Twitter Google+ Facebook
307 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :

آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها